”Prova på”-jaktprov 28-juli NKL & ÖKL

Den 28-juli är det dags för ”Prova på”-jaktprov hos oss igen. Precis som tidigare är det alltså ett tillfälle för dig som aldrig tidigare startat jaktprov men är nyfiken på hur det är eller för dig som av någon anledning vill träna din hund i en provliknande situation med vilt, skott och funktionärer.

Denna gången kommer det finnas att finnas möjlighet både för dig som vill prova på öppenklass och för dig som vill gå nybörjarklass. Vi kommer att köra båda klasserna parallellt och det är Lotte Lydeking att hålla i den ena gruppen och Hanna Svensson i den andra.

Du kommer att lottas ett startnummer och kommer följa ett upplägg enligt anvisning, precis som på ett jaktprov, och efter din start får du muntlig återkoppling, men det är alltså ingen formell bedömning.

När: 28-juli

Pris: 350kr inkl moms (betalas vid anmälan via Swish 123-4344248 – ange ditt namn vid betalning).

Anmäl via mail till info@ekelunda.se. Mer information om samlingstider etc skickas ut till alla deltagare strax före träningstillfället.

Observera att anmälan är bindande och återbetalas ej. Det innebär att du själv ansvarar för att sälja din plats om du av någon anledning får förhinder.